Využijte výhodného osobního odběru! Osobní odběr pneu do 24h - Brno - Židenice
Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 9-16 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
Blog
26.09.2022 Novinky
Výroba pneumatik a světoví výrobci v Rusku
Napadení Ukrajiny Ruskem zapříčinil mnoho změn v ruském pneu průmyslu. číst celé
18.09.2022 Novinky
AllSeasonContact od Conti jasně ovládly německý test celoroček
Celkově tato pneumatika Continental zůstává jednoznačně nejoblíbenější mezi AllSeasons a zaslouží si jasné doporučení číst celé
15.09.2022 Novinky
Přichází zajímavá celoročka Laufenn pro SUV, patřící do portfolia výrobce Hankook
Dostupná pneumatika Laufenn X FIT HP je zaměřena na řidiče vozů SUV a CUV, kteří hledají pohodlnou a tichou jízdu bez ztráty výkonu za mokra, na suchu... číst celé
Zobrazit všechny články
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno a příjmení
    • emailovou adresu
    • telefonní číslo
    • fakturační adresu
    • dodací adresu
    • historii objednávek
    • …………..
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 5 let a to za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu, pokud tuto dobu neprodloužíte. K prodloužení dochází aktivním využíváním uživatelského účtu, čili při každém přihlášení do uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to a to zasláním dopisu, emailu s žádostí o odstranění.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění uživatelské registrace z databáze včetně s tím spojených osobních údajů
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Výroba pneumatik a světoví výrobci v Rusku
26.09.2022 Novinky
Výroba pneumatik a světoví výrobci v Rusku
Napadení Ukrajiny Ruskem zapříčinil mnoho změn v ruském pneu průmyslu. číst celé
AllSeasonContact od Conti jasně ovládly německý test celoroček
18.09.2022 Novinky
AllSeasonContact od Conti jasně ovládly německý test celoroček
Celkově tato pneumatika Continental zůstává jednoznačně nejoblíbenější mezi AllSeasons a zaslouží si jasné doporučení číst celé
Přichází zajímavá celoročka Laufenn pro SUV, patřící do portfolia výrobce Hankook
15.09.2022 Novinky
Přichází zajímavá celoročka Laufenn pro SUV, patřící do portfolia výrobce Hankook
Dostupná pneumatika Laufenn X FIT HP je zaměřena na řidiče vozů SUV a CUV, kteří hledají pohodlnou a tichou jízdu bez ztráty výkonu za mokra, na suchu... číst celé
Zimní pneumatiky Renault Mégane
13.09.2022 Novinky
Zimní pneumatiky Renault Mégane
Automobily Renault Mégane patří do desítky nejrozšířenějších osobních vozidel v České Republice. Proto vzniká i další díl seriálu na téma "Jaké zimní ... číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

O firmě
Rovigo Transit, s.r.o.
Hájecká 1068/14,
Černovice, 618 00 Brno
 
Kontakty
(Po-Pá, 9-16 hod.)
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz