Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 9-16 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
Blog
27.01.2023
DOT pneu je více než datum výroby
DOT označení pneumatik je více než datum výroby. Co vše lze zjistit z kódu DOT zjistíte v našem článku číst celé
11.01.2023
Sběrné dvory pro likvidaci starých pneumatik zdarma
Hledáte sběrný dvůr kde zdarma zlikvidují vaše staré pneumatiky? Jsme členy kolektivního systému - likvidaci pneu vyřídíte bez poplatku na tisících mí... číst celé
24.12.2022 Novinky
Zimní pneu budoucnosti? Nexen získal ocenění za design konceptů Conquerer a Pureback
Dvě koncepční pneumatiky Nexen Tire, Conquerer a Pureback, se staly finalisty soutěže International Design Excellence Awards (IDEA) 2022 ve Spojených ... číst celé
Zobrazit všechny články
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno a příjmení
    • emailovou adresu
    • telefonní číslo
    • fakturační adresu
    • dodací adresu
    • historii objednávek
    • …………..
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 5 let a to za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu, pokud tuto dobu neprodloužíte. K prodloužení dochází aktivním využíváním uživatelského účtu, čili při každém přihlášení do uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to a to zasláním dopisu, emailu s žádostí o odstranění.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění uživatelské registrace z databáze včetně s tím spojených osobních údajů
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

DOT pneu je více než datum výroby
27.01.2023
DOT pneu je více než datum výroby
DOT označení pneumatik je více než datum výroby. Co vše lze zjistit z kódu DOT zjistíte v našem článku číst celé
Sběrné dvory pro likvidaci starých pneumatik zdarma
11.01.2023
Sběrné dvory pro likvidaci starých pneumatik zdarma
Hledáte sběrný dvůr kde zdarma zlikvidují vaše staré pneumatiky? Jsme členy kolektivního systému - likvidaci pneu vyřídíte bez poplatku na tisících mí... číst celé
Zimní pneu budoucnosti? Nexen získal ocenění za design konceptů Conquerer a Pureback
24.12.2022 Novinky
Zimní pneu budoucnosti? Nexen získal ocenění za design konceptů Conquerer a Pureback
Dvě koncepční pneumatiky Nexen Tire, Conquerer a Pureback, se staly finalisty soutěže International Design Excellence Awards (IDEA) 2022 ve Spojených ... číst celé
Výsledky testů – souhrn výsledků celoroční pneu Continental AllSeasonContact
21.12.2022 Novinky
Výsledky testů – souhrn výsledků celoroční pneu Continental AllSeasonContact
Pokud uvažujete o celoročce, rozhodně zvažte AllSeasonContact od Conti. Celoroční pneumatika nasbírala řadu vítězství v nezávislých testech pneumatik. číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

O firmě
Rovigo Transit, s.r.o.
Viniční 3067/240,
Židenice, 615 00 Brno
 
Kontakty
(Po-Pá, 9-16 hod.)
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz